PartySupport.be

Erotic Bingo in jouw zaak?

Een volledig kosteloze samenwerking!

Wat houdt het juist in?


Je klanten kunnen deelnemen aan een Bingo met een erotisch tintje. Het is een mengeling van een upperdare met een Bingo. Geen bang, we blijven netjes in de kleren. De klanten kunnen deelnemen aan een bingo waar de prijzen recht van uit de erotische wereld komen.


Wat voor prijzen kunnen ze winnen?


We hebben verschillende prijzen per spel. Een spel heeft 3 prijzen waarvan er 1 hoofdprijs is. De eerste 2 prijzen hebben een humoristische kant en de hoofdprijzen zijn van topmerken zoals de Satisfyer, Lovense, Handy,... deze hebben een waarde tot wel 195€!


Wat is de samenwerking?


Samen met jullie kijken we voor een datum en je stelt je zaak gedurende de Bingo enkel open voor 18+.

Wij verzorgen alle technische aspecten van de Bingo zoals schermen, het bingo-spel, micro's en geluid voor de presentatie.

Ook voorzien wij de presentatie en uiteraard de prijzen.

De omzet van de Bingo welke bestaat uit de verkoop van de bingokaarten is voor ons. Je betaald dus geen conceptkosten of we vragen geen deel van de omzet van die avond.

Enkel voor publicatie zoals socials, reclame voor de Bingo vragen we wel de nodige inspanningen maar ook deze zijn kosteloos.

Naar gelang van het karakter van je zaak zal er ook een promotiecampagne lopen op onze webradio's ZZROCK en/of RETRODANCE.


Neem contact met ons op en dan komen we snel langs voor een vrijblijvend gesprek.


Email: sven@axtran.be

Tel: +32488900180