PartySupport.be

Wil je een fuif maar geen idee wat te doen?


PartySupport biedt niet enkel licht en geluid aan, we doen veel meer dan dat! Als we geloven in je concept dan kan een samenwerking wel eens de oplossing zijn voor om je droom waar te maken. Onze ervaring en jouw idee dus!

Pitch ons je idee en dan nemen we contact met je op en wie weet... PARTY!

ZZROCK! Live Bands en Live Radio!


Zoek je een muzikale opvulling voor je event? Of het nu gaat om een expo, opendeurdag of je wil een echte rockband in je zaak? Dan is er ZZROCK Live! ZZROCK is een gekende webradio met de beste rock. Haal ZZROCK Live op je event en geniet niet enkel van muziek maar je event zal op de radio gepromoot worden evenals op de socials van ZZROCK!


RETRODANCE...


Naast ZZROCK hebben we ook RetroDance Radio... voeg RetroDance toe aan je event of huur een complete RetroDance Party in met super DJ's van ons en/of DJ's naar keuze! Knallen zal het zeker doen en met de kracht van een dance radio erachter kan het niet misgaan! Live on-Air met video en alles erop en eraan. 

't Kot XL


Op 18 maart 2023 haalde we met RetroDance alles uit de kast voor een fuif van om en beide 300 personen. Dit was in Aarschot te doen en het was er bonk op! De samenwerking kwam tot stand met een idee van enkele jongeren die in de tuin van hun ouders een "kot" hadden omgebouwd tot party kot.


Naar aanleiding van dit gebeuren ontstond het idee om het eens wat groter te doen! Van idee tot uitvoering in amper 2 maanden tijd! Voor de jongeren die geen ervaring hadden maar met wel de nodige vrienden om de zaal te vullen was het een succes. En voor ons natuurlijk ook!


Check it out hoe het er om 2u30 nog aan toe ging waar we om 3u moesten stoppen van de zaal....

unsplash